LONews / Lifestyle
FAMILIA TRADITIONALA - peste 2000 de oameni dansand pentru sustinerea familiei firesti traditionale, in Ungaria. Asociatia non-profit Lacasuri Ortodoxe® este membra a Coalitiei pentru Familie.

FAMILIA TRADITIONALA - Ungaria se foloseste de dans (video), pentru a atrage atentia asupra FAMILIEI

18-10-2017 09:28:21
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Problema familiei traditionale, atacata la aceasta ora la nivel mondial, atrage noi manifestari prin care se incearca sensibilizarea publicului, dar in special a politicienilor si a liderilor care urmaresc distrugerea valorilor naturale ale familiei obisnuite, firesti, traditionale.


FAMILIA TRADITIONALA - Ungaria se foloseste de dans, pentru a atrage atentia asupra FAMILIEI

#UptoFaith este un astfel de eveniment, mondial, flashmob, pornit de Faith Church din Ungaria în 2011, cu scopul de a atrage mai mult atentia asupra familiei traditionale.


În fiecare an, #UptoFaith încurajează publicul să realizeze propriile flash-mob-uri și să trimită videoclipul sub eticheta #UptoFaith.


#UptoFaith ii incurajeaza pe realizatorii de videoclipuri flash mob si pe participanti să-și folosească abilitățile speciale pentru a face videoclipuri cat mai personale și unice, singura cerinta fiind aceea de a include un simbol al familiei, sezonul Up to Faith durand, insa, între 24 martie și 30 iunie.

FAMILIA TRADITIONALA - peste 2000 de oameni dansand pentru familie, in Ungaria

Pentru 2017, videoclipul oficial conține piesa "Familia interstelară" (de provenienta divina), creditată Tompage, St.Geo și FBJr, iar actiunile Up to Faith se desfasoara in parteneriat cu Organizația Internațională pentru Familie.


Va prezentam un material video cu clipul 2017 al UptoFaith: Noi alegem FAMILIA! 
.
Mai mult de 2000 de oameni au dansat pe 24 mai, in Budapesta, Ungaria, ca parte a unui flashmob global! În 2017, mișcarea creștină globală Up to Faith s-a dedicat atragerii atenției asupra importanței modelului natural al familiei și a incercat sa-i convinga pe politicieni și liderii lor mondiali sa sustina valorile naturale ale familiilor tradiționale.

Asociatia non-profit Lacasuri Ortodoxe® este membra a Coalitiei pentru Familie.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: FAMILIA TRADITIONALA - Asociatia Lacasuri Ortodoxe in Coalitia pentru Familie, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre FAMILIA TRADITIONALA - Asociatia Lacasuri Ortodoxe in Coalitia pentru Familie.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV