„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Sarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala EpiscopalaSarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala Episcopala
PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVEPROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE
Icoana de la Agapia Noua vine in Slobozia: miercuri, 19 apr. - Procesiune cu "POVATUITOAREA", in tot orasul
NOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale videoNOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale video
SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe
Lumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in directLumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct
PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxePROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe
Duminica Tomei: inchinare la moastele Sfantului Toma Apostolul si ale Sfintei Ecaterina
De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)
Slujba Invierii la Biserica Bezded si programul de Pasti 2017 al MUZEULUI ASTRA Sibiu
CALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebitaCALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebita
LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)
mai multe stiri

Pr. Bogdan-Ionut Stancu: e doar un strop de bucurie, adus de Pasti semenilor nostri


12-04-2017 07:18:25 - Redactia Stiri - Lifestyle
Daruri de Paști oferite de credincioșii Catedralei din Urziceni

"Ca de fiecare dată, în preajma marilor sărbători creștine, comunitatea parohială se mobilizează și, coordonata de preoții slujitori, cercetează credincioșii aflați în dificultate, aducând un strop de bucurie semenilor lor", ne informeaza Preot Bogdan-Ionuț Stancu.
"Marți, 11 aprilie 2017, s-a desfășurat un amplu program social, menit să îmbunătățească starea sufletească dar și materială a credincioșilor", continua parohul Catedralei din Urziceni.

"Primul popas a fost făcut la Complexul de Servicii Sociale din Urziceni. Tinerii au ascultat cu emoție întâmplările relatate de părintele paroh despre patimile Mântuitorului, au pus întrebări și au cerut lămuriri cu privire la această perioadă (Săptămâna Patimilor) în care ne aflăm".

Acestia au primit daruri: alimente, dulciuri și produse de igienă. Insa actiunea nu s-a incheiat aici: 

"Au fost vizitați, apoi, cei aflați în suferință pe paturile Spitalului Municipal Urziceni. Mișcați profund de durerea lor, slujitorii Catedralei au rostit rugăciuni de sănătate și au încurajat familiile celor bolnavi. Apoi, au împărțit daruri, spre bucuria tuturor".

"Nu au fost uitați nici credincioșii cu posibilități reduse din parohie, în special cei din cartierul Katanga, bătrânii singuri, persoanele imobilizate la pat și văduvele. Aceștia au primit binecuvântarea preoților, care au stropit casele cu agheasmă și le-au oferit alimente pentru masa de Paști".

In plus fata de toate acestea, au fost ajutate și alte 20 de familii din parohiile misionare Bițina (Movilița) și Hagiești (Sinești), toate acestea cu sprijinul credincioșilor binevoitori ai parohiei și în mod deosebit cu cel al companiei SC Carrefour SA.

"Fie ca Bunul Dumnezeu să le răsplătească bunăvoința! Învierea Domnului cu bucurie!", incheie Preotul Bogdan-Ionuț Stancu, paroh al Catedralei din Urziceni, punand la dispozitia cititorilor nostri mai multe fotografii realizate in cadrul acestei actiuni (vezi galerie foto - top).
LONews
TV LACASURI ORTODOXEPROGRAM TV (pot surveni modificari):
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
LOCATIE: URZICENI, ROMANIA

LIFESTYLE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!