LONews / KSLCatalin

Ca urmare a actiunilor promovate pe Lacasuri Ortodoxe, Biserica Sf Gheorghe St-Hubert-Longueuil CANADA a primit un dar

19-05-2011 02:03:38
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Lacasuri Ortodoxe: din Biserica Sf Gheorghe St-Hubert-Longueuil CANADA

Ca urmare a promovarii in exclusivitate pe platforma Lacasuri Ortodoxe, a  activitatilor ce au avut loc in cadrul Bisericii Sfantul Gheorghe – Longueuil Canada (vezi aici ), Credinciosii din aceasta Parohie au primit in dar de la Manastirea Petru Voda, particele din moastele  Marturisitorilor din inchisorile comuniste. Astfel, Biserica Sf Gheorghe St-Hubert-Longueuil CANADA este singura Biserica din aceasta tara care detine moaste ale celor ce au marturisit dreapta credinta in perioada comunista.

Va prezentam SCRISOAREA care a insotit acest dar:

Preacucernice Parinte Daniel,

"Auzind de ravna Preacucerniciei Voastre si a credinciosilor din parohia dumneavoastra pentru Sfintii Inchisorilor si intelegand ca dorul de Acasa se impleteste cu cel de vesnicie, va trimitem mai aproape pe cei pe care cu atata dragoste ii venerati.

Nadajduim ca in aceste vremuri ce se dovedesc apocaliptice, atat cele prezente cat si cele ce vor veni, ajutorul Sfintilor Mucenici ai inchisorilor comuniste va fi ca un dar de putere spre marturisirea credintei noastre ortodoxe stramosesti, atat de necesara sufletelor noastre obosite de valul ereziilor antihriste ce ne inconjoara.

Fie ca Bunul si Atotputernicul Dumnezeu, pentru rugaciunile Noilor Martiri ai Pamantului Romanesc, sa ne daruiasca lumina in cuget, tarie in trup, pace in viata, liniste in suflet si spor in toate cele catre mantuire!

Cu dragoste, pentru dragoste, intru Dragostea lui Hristos
Arhimandrit Iustin Parvu

Manastirea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil,
Ahiepiscopia Iasilor
Mitropolia Moldovei si Bucovinei

Biserica Sf Gheorghe St-Hubert-Longueuil CANADA

A transmis: Otilia Postolache – pentru Lacasuri Ortodoxe

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV