Aseara, la Targoviste, in Manastirea Stelea, Pr. lect. dr. Adrian Ignat a vorbit despre Sfantul Mitropolit Antim Ivireanul

08-04-2016 06:09:03
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Aseara, in Manastirea Stelea, din Arhiepiscopia Targovistei, a conferentiat Pr. lect. dr. Adrian Ignat din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa si Stiintele Educatiei Targoviste, pe tema "Sfantul Mitropolit Antim Ivireanul, model de vietuire crestina, om de cultura, diplomat si apropiat al poporului - informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform informatiilor oferite de corespondentul propriu aflat in zona, Maria Popescu.

Aplecat asupra problemelor poporului, atasat pana la identificare cu poporul,  a carui pastorire o primise, Sfantul Mitropolit Antim Ivireanul a fost prezentat in cadrul conferintei ca fiind un exemplu de verticalitate si devotament, deopotriva fata de Credinta Ortodoxa, dar si fata de popor si de domnitorul sau.


Credinciosii au extins aria intrebarilor si catre subiectul legat de viitoarea moschee ce se preconizeaza ca se va construi in Bucuresti, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV