LONews / Comunicate
Serviciul NETCreator al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe a finalizat si lansat noul site al Protopopiatului LUDUS, inclus si el in reteaua Arhiepiscopiei de Alba Iulia.

Protopopiatul LUDUS are propriul site web, realizat de serviciul NETCreator - Lacasuri Ortodoxe

02-11-2017 07:47:23
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Foto: Ludus
By Țetcu Mircea Rareș (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

In aceste zile a fost lansat si site-ul oficial al Protopopiatului Ludus, parte a Judetului Mures. Noul site web http://protopopiatulludus.ro/ este adaptat la mobil si tableta.

Va reamintim ca, anterior, in cadrul unui program mai amplu derulat de Asociatia non-profit Lacasuri, prin Serviciul specializat NETCreator ( www.netcreator.ro - www.netcreator.us ), au fost lansate site-urile web www.reintregirea.ro (site oficial al Arhiepiscopiei de Alba Iulia) si https://protopopiatulsebes.ro/ (site oficial al Protopopiatului Sebes).

Site-ul web al Protopopiatului LUDUS, lansat de serviciul NETCreator - Lacasuri Ortodoxe

Lucrarea si intregul proiect in desfasurare sunt efectuate gratuit, la solicitarea Arhiepiscopiei de Alba Iulia, de catre voluntarii Serviciului Specializat NETCreator (https://netcreator.us/, al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe®.


Site-ul web oficial al Protopopiatului Ludus este deja inscris si adaptat la noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia: https://reintregirea.ro/ .

Site-ul web al Protopopiatului Ludus pastreaza aceleais elemente grafice si de design care apar si in cazul Protopopiatului Sebes, cu unele elemente care sa ajute la diferentierea minima a celor doua pagini web, conform solicitarilor Arhiepiscopiei, culoarea distinctiva fiind albastrul intens, ales de reprezentantii Bisericii in zona.

Site-ul web al Protopopiatului LUDUS, lansat de serviciul NETCreator - Lacasuri Ortodoxe

Site-ul web oficial al Protopopiatului Ludus va include stirile locale specifice, dar si cele din intreaga Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia. Totodata, vizitatorii acestui site nou de Protopopiat pot asculta in direct postul Radio Reintregirea al Arhiepiscopiei.

La ora lansarii, pe prima pagina a site-ului Protopopiatului Ludus se gaseau stirile care faceau referire la zona, publicate in ultima perioada pe alte siteuri web ale Arhiepiscopiei, acestea fiind introduse, de asemenea, in baza de date, de catre voluntarii Serviciului NETCreator al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe®.

Noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia participa si se bucura de reciprocitate in promovare, cu Episcopia Sloboziei si Calarasilor si platforma web Lacasuri Ortodoxe®, in vederea asigurarii unui acces mai bun la informatie.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: NETCreator - siteuri web, software si programare, realizarea de retele, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre NETCreator - siteuri web, software si programare, realizarea de retele.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...