LONews / Comunicate
Arhiepiscopia de Alba Iulia si Lacasuri Ortodoxe lanseaza noul site al Protopopiatului Sebes, inclus in reteaua Arhiepiscopiei de Alba Iulia.

Site-ul web al Protopopiatului Sebes, lansat de serviciul NETCreator - Lacasuri Ortodoxe

01-11-2017 06:36:17
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Foto: Sebes

By Roamata (Own work (Own photo)) [Public domain], via Wikimedia Commons


Zilele trecute, a fost lansat site-ul oficial al Protopopiatului Sebes. Noul site web adaptat si la mobil si tableta, poate fi accesat la adresa: https://protopopiatulsebes.ro/.

Lucrarea a fost efectuata gratuit, la solicitarea Arhiepiscopiei de Alba Iulia, de catre voluntarii Serviciului Specializat NETCreator (https://netcreator.us/), al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe.

Anterior, acelasi serviciu a lansat si site-ul web al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, care poate fi gasit la adresa: https://reintregirea.ro/, de asemenea si in varianta de mobil-tableta.

Noul site web al Protopopiatului Sebes a fost inscris si adaptat la noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia: https://reintregirea.ro/.

Site-ul web al Protopopiatului Sebes include harta informationala cu stirile din intreaga Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia, posibilitatea de a asculta live postul de Radio Reintregirea, al Arhiepiscopiei, informatiile de pe teritoriul protopopiatului si alte servicii puse la dispozitia vizitatorilor.


Noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia participa si se bucura de reciprocitate in promovare, cu Episcopia Sloboziei si Calarasilor si platforma web Lacasuri Ortodoxe, in vederea asigurarii unui acces mai bun la informatie.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: NETCreator - siteuri web, software si programare, realizarea de retele, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre NETCreator - siteuri web, software si programare, realizarea de retele.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...