„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Sarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala EpiscopalaSarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala Episcopala
PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVEPROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE
Icoana de la Agapia Noua vine in Slobozia: miercuri, 19 apr. - Procesiune cu "POVATUITOAREA", in tot orasul
NOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale videoNOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale video
SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe
Lumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in directLumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct
PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxePROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe
Duminica Tomei: inchinare la moastele Sfantului Toma Apostolul si ale Sfintei Ecaterina
De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)
Slujba Invierii la Biserica Bezded si programul de Pasti 2017 al MUZEULUI ASTRA Sibiu
CALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebitaCALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebita
LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)
mai multe stiri

PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE


19-04-2017 07:48:09 - Redactia Stiri - Comunicate
In urmatoarele zile din aceasta Saptamana Luminata a Invierii Domnului, sub obladuirea lui Dumnezeu, a Sfintei Nascatoare de Dumnezeu si a Sfintilor Voievozi, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, o renumita Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului va poposi in Slobozia si va atrage - cu siguranta - mii de credinciosi, atat din eparhie cat si din eparhiile si din orasele invecinate, municipiul aflandu-se la scurta distanta de Capitala.

"În cetatea Sloboziei va veni și va aduce multă binecuvântare pentru credincioșii Eparhiei, Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Agapia Nouă, din cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei", se arata intr-un comunicat emis de Biroul de presa eparhial.

Astfel, din cate ati putut afla din editiile noastre anterioare de stiri (click aici), in perioada 19 - 23 aprilie 2017, va avea loc o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului „Izvorul Tămăduirii” al străvechiului așezământ monahal „Sfinții Voievozi” din Slobozia, aflat sub staretia Pr. Ieromonah Arhim. Rafail (Mit), Exarh al Manastirilor din Eparhie si Vicar Eparhial, dar si initiator al acestui eveniment.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, evenimentele desfasurate cu aceasta ocazie in Slobozia vor fi transmise in direct (si/sau oferite ca inregistrari video, dupa caz), cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENTIU, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, acestea putand fi urmarite in programul TV Lacasuri Ortodoxe, prezent pe pagina TV/LIVE a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici), in paginile Serviciului de presa LONews (click aici) si ale Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) - toate protopopiatele si bisericile - cat si in paginile partenerilor nostri.

TRANSMISIUNILE VIDEO IN DIRECT vor fi adaptate la programul anuntat de Biroul de presa eparhial, vizand evenimentele cele mai importante:

- Astazi, MIERCURI, 19 aprilie 2017: 
- ora 13:45: primirea Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului la Catedrala Episcopală, urmată de slujba de Te Deum.
- ora 14:15: procesiune pe străzile Municipiului Slobozia, până la Mănăstirea „Sfinții Voievozi”, unde sfânta icoană va fi depusă într-un baldachin, spre închinare. [TRANSMISIUNEA LIVE va fi efectuata din miscare - in masura in care conditiile meteo o vor permite]
- VINERI, 21 aprilie 2017: 
- ora 9:00: Izvorul Tămăduirii - Sfânta Liturghie Arhiereasca oficiata de PS Episcop Vincențiu.

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului va rămâne spre închinare până luni, 24 aprilie 2017, orele 10:00, când va fi pregătită pentru întoarcerea la Sfânta Mănăstire Agapia Nouă.

Inainte de plecarea Sfintei Icoane catre Piatra Neamt, insa, DUMINICA, 23 aprilie 2017, in Manastirea Sfintii Voievozi va fi oficiata o noua Liturghie Arhiereasca, de catre Preasfintitul Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

În plus, in toată această perioadă, ca bucuria să fie deplină, la Mănăstirea Slobozia se vor săvârși slujbe de Priveghere, Acatistul Maicii Domnului și Taina Sfântului Maslu.

Mai multe amanunte despre preogramul intergal, dar si despre renumita si binecunoscuta Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului "POVATUITOAREA" de la Agapia Noua, puteti afla dand click aici

Inregistrarile transmisiunilor live efectuate in aceste zile vor putea fi accesate ulterior - in timp real - din pagina NOUTATI VIDEO Lacasuri Ortodoxe (click aici) - o pagina care va tine la curent, zilnic, cu toate noutatile video ortodoxe publicate atat in tara cat si in strainatate.
(LONews)
TV LACASURI ORTODOXEPROGRAM TV (pot surveni modificari):
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
LOCATIE: SLOBOZIA, ROMANIA

COMUNICATE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!