„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Sarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala EpiscopalaSarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala Episcopala
PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVEPROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE
Icoana de la Agapia Noua vine in Slobozia: miercuri, 19 apr. - Procesiune cu "POVATUITOAREA", in tot orasul
NOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale videoNOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale video
SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe
Lumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in directLumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct
PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxePROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe
Duminica Tomei: inchinare la moastele Sfantului Toma Apostolul si ale Sfintei Ecaterina
De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)
Slujba Invierii la Biserica Bezded si programul de Pasti 2017 al MUZEULUI ASTRA Sibiu
CALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebitaCALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebita
LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)
mai multe stiri

SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe


13-04-2017 08:22:05 - Redactia Stiri - Comunicate

LIVE SLUJBA INVIERII - 2017, DIN... MULTE BISERICI ORTODOXE

In noaptea Sfintei Invieri a Domnului nostru Iisus Hristos, incepand cu ora 23:30, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe veti putea urmari in direct, din mai multe biserici si catedrale din tara si strainatate (peste 50), Slujba Invierii si a Sfintei Liturghii (click aici), in programul TV / LIVE Lacasuri Ortodoxe.

SLUJBA INVIERII 2017 video in direct, din peste 50 de BISERICI ORTODOXE

In mod special, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, prezent pe pagina TV/LIVE a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici), cat si in paginile Serviciului de presa LONews si ale Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro), veti putea urmari LIVE slujbele oficiate in Noaptea Invierii, din: 
- Catedrala din Urziceni (Pr. Paroh Bogdan-Ionut Stancu)
- Biserica Podeanu din Bucuresti. (Pr. Paroh Ailioaei Vasile).
Slujbele transmise in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in colaborare cu preotii parohi ai bisericilor amintite, vor fi preluate si pe reteaua de cablu tv din tara, de Trustul Eveniment TV - partener Lacasuri Ortodoxe.

Uram "La Multi Ani!" tuturor abonatilor si vizitatorilor nostri, membrilor si voluntarilor nostri, si marturisim bucuria pascala in fata intregii lumi, prin crestinescul salut: Hristos a Inviat! (LONews)

NU uita:

LIVE video - Sfantul Mormant din Ierusalim – 2017 - LUMINA SFANTA

Si in acest an, ca si in anii trecuti, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va incerca, prin ajutorul lui Dumnezeu, sa va ofere ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim – 2017.


Astfel, in aceasta sambata, dupa ora pranzului, in iuntervalul 12:00 - 15:00 (ora Romaniei), vizitatorii nostri se vor putea bucura LIVE, cu ajutorul si prin mila lui Dumnezeu, de sosirea Luminii Sfinte la Invierea Domnului, ocazie cu care, din cate cunoasteti deja, candelele aflate in Biserica Sfantului Mormant si lumanarile (de regula in pachete  de cate 33 – un numar egal cu varsta la care a fost rastignit Mantuitorul) se vor aprinde singure, in mod minunat marturisind lucrarea mantuitoare si puterea Harului lui Dumnezeu venite pe Pamant - de multe ori - in chip vazut, pentru salvarea sufletelor noastre.

LIVE video LUMINA SFANTA 2017 - Sfantul Mormant din Ierusalim

Transmisiunea video in direct din Biserica Sfantului Mormant 2017 va putea fi urmarita IN DIRECT in programul TV / LIVE de pe platforma Lacasuri Ortodoxe (acceseaza pagina, dand click aici), si in urmatoarele zile ale marii sarbatori in toate paginile si articolele Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (www.lacasuriortodoxe.ro) si ale Serviciului de presa LONews (www.lonews.ro), in programul TV Lacasuri Ortodoxe de pe aceste pagini, cat si in paginile Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) - accesibile si de pe mobil.

NOUTATI VIDEO Lacasuri Ortodoxe - inregistrari:

Iar daca ai pierdut una dintre transmisiunile live sau vrei sa fii la curent permanent cu toate noutatile video ortodoxe publicate atat in tara cat si in strainatate, iti oferim si aceasta posibilitate, accesand pagina NOUTATI VIDEO a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici).

Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne la 10 ani impliniti de activitate, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
TV LACASURI ORTODOXEPROGRAM TV (pot surveni modificari):
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
LOCATIE: BUCURESTI, ROMANIA

COMUNICATE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!