„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Sarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala EpiscopalaSarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala Episcopala
PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVEPROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE
Icoana de la Agapia Noua vine in Slobozia: miercuri, 19 apr. - Procesiune cu "POVATUITOAREA", in tot orasul
NOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale videoNOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale video
SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe
Lumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in directLumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct
PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxePROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe
Duminica Tomei: inchinare la moastele Sfantului Toma Apostolul si ale Sfintei Ecaterina
De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)
Slujba Invierii la Biserica Bezded si programul de Pasti 2017 al MUZEULUI ASTRA Sibiu
CALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebitaCALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebita
LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)
mai multe stiri

BOGATA - un nou site parohial, realizat gratuit de Asociatia Lacasuri Ortodoxe


01-08-2016 14:55:28 - Redactia Stiri - Comunicate
Asociatia Lacasuri Ortodoxe a realizat gratuit, in aceste zile, un nou site web destinat unei parohii ortodoxe. Daca vrei si tu un site web gratuit pentru biserica sau manastirea la care slujesti (ca preot sau credincios) sau la care mergi (ca credincios), fiindca vrei ca Internetul sa devina din ce in ce mai mult un loc al Ortodoxiei, nu trebuie decat sa ne semnalezi acest lucru, printr-un email trimis pe adresa lonews@netcreator.ro, indiferent din ce episcopie, parohie, judet sau tara faci parte. Totul se va intampla complet gratuit, in doar cateva ore, asa incat totul depinde, in acest moment, doar de tine.

Parohia Bogata are, de acum, propriul sau site web


Noul site-web ortodox, care poate fi accesat la adresa http://parohiabogata.ro/ urmeaza sa fie actualizat permanent cu stiri, de acum, de catre preotul paroh al Bisericii ortodoxe din Bogata - Protopopiatul Calarasi, Episcopia Sloboziei si Calarasilor, caruia i-a fost predat gratuit.

Realizarea noului site web, de catre Serviciul specializat NETCreator al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, se inscrie intr-un program mai amplu, de realizare si dezvoltare a unei retele web extinse, pentru Episcopia Sloboziei si Calarasilor.

Astfel, noul site web al Parohiei Bogata a fost realizat in urma unei solicitari in acest sens, transmise Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, de catre Episcopia Sloboziei si Calarasilor, inregistrata oficial in cadrul episcopiei sub Temei Nr. 2411/ 21 iulie 2016.

Noul site web, legat la reteaua web a Episcopiei, pe structura noului CMS NETCreator


Conform solicitarii amintite, au fost efectuate si software-urile suplimentare pentru integrarea noului site web al Parohiei Bogata in Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, acesta fiind interconectat la celelalte siteuri de parohii si manastiri realizate pana la aceasta ora.

De asemenea, pentru folosirea unor resurse minime si pentru o administrare facila, noul site web Parohia Bogata va functiona pe structura noului CMS NETCreator, realizat si pus la dispozitie gratuit de Asociatia Lacasuri Ortodoxe (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), in slujba Bisericii Ortodoxe.

Noul site web al Parohiei Bogata, gazduit gratuit pe serverele Lacasuri Ortodoxe


In plus, conform aceleiasi solicitari emise de Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Asociatia Lacasuri Ortodoxe va gazdui gratuit noul site web, pe propriile servere, Parohia Bogata si Episcopia fiind astfel scutite de cheltuielile lunare aferente, asemenea celorlalte site-uri web realizate de Asociatia non-profit Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul specializat propriu NETCreator, in cadrul retelei web a Episcopiei, conform Temei 2771/ 8 iulie 2016.

De acum, vizitatorii noului site web se vor putea bucura de noi informatii puse la dispozitie de Parohia Bogata, regulat, de catre parintele paroh Oprica Gabriel Misu Spiroiu, caruia, la randul nostru, ii uram succes!

Iar tu, daca vrei un site web gratuit pentru biserica sau manastirea la care slujesti (ca preot sau credincios) sau la care mergi (ca credincios), fiindca vrei ca Internetul sa devina din ce in ce mai mult un loc al Ortodoxiei, nu trebuie decat sa ne semnalezi acest lucru, printr-un email trimis pe adresa lonews@netcreator.ro, indiferent din ce episcopie, parohie, judet sau tara faci parte. Totul se va intampla complet gratuit, in doar cateva ore, asa incat totul depinde, in acest moment, doar de tine.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

TV LACASURI ORTODOXEPROGRAM TV (pot surveni modificari):
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
LOCATIE: BOGATA, CALARASI, ROMANIA

COMUNICATE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!