„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Sarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala EpiscopalaSarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala Episcopala
PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVEPROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE
Icoana de la Agapia Noua vine in Slobozia: miercuri, 19 apr. - Procesiune cu "POVATUITOAREA", in tot orasul
NOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale videoNOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale video
SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe
Lumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in directLumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct
PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxePROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe
Duminica Tomei: inchinare la moastele Sfantului Toma Apostolul si ale Sfintei Ecaterina
De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)
Slujba Invierii la Biserica Bezded si programul de Pasti 2017 al MUZEULUI ASTRA Sibiu
CALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebitaCALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebita
LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)
mai multe stiri

SLUJBE ORTODOXE IN DIRECT: Te ajutam sa transmiti live, complet gratuit!


01-08-2016 11:52:59 - Redactia Stiri - Comunicate

Incepand din anul 2008, Asociatia non-profit Lacasuri Ortodoxe, prin voluntarii proprii, efectueaza GRATUIT transmisiuni in direct sau ofera consiliere si software-uri gratuite in acest sens (in limita posibilitatilor), bisericilor si manastirilor ortodoxe interesate de marturisirea Cuvantului lui Dumnezeu si a valorilor Ortodoxiei in lumea de astazi. Transmisiunile in direct sunt promovate, de asemenea, gratuit, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Lacasuri si ale siteurilor conexe, pe langa paginile parohiei (bisericii, manastirii) in cauza. Totodata, transmisiunile in direct, sunt preluate live, dupa caz (in functie de parametri tehnici si de natura evenimentului) de catre partenerul nostru Eveniment TV, pe reteaua nationala de cablu.


Pentru a beneficia de transmisiuni in direct din manastirea sau biserica/parohia dumneavoastra, nu trebuie decat sa trimiteti pe adresa lonews@netcreator.ro, o solicitare prin email in acest sens, scanata stampilata si semnata, de forma:


1. IN CAZUL EFECTUARII DE TRANSMISIUNI REGULATE
Catre
Asociatia Lacasuri Ortodoxe,  Parohia/Episcopia/Arhiepiscopia................... cu sediul in ............................. reprezentata prin........................., domiciliat in.................... posesor al CI................, solicita GRATUIT Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, efectuarea, sustinerea sau consilierea si promovarea gratuita a unor transmisiuni in direct din cadrul parohiei, cu o frecventa (zilnica / la sarbatori si duminici/ in cazul unor evenimente importante), din incinta/biserica/parohia...................... din cadrul Protopopiatului................/ Episcopiei/Arhiepiscopiei................, in limita timpului disponibil de care Asociatia Lacasuri Ortodoxe dispune si in limita posibilitatilor. 

Solicit, de asemenea, ca slujba/evenimentele transmise in direct sa fie promovate in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, dupa posibilitati, cu posibilitatea preluarii (oricand exista aceasta ocazie) pe reteaua nationala de cablu. 

De asemenea, solicit sa ne fie pus la dispozitie un cod embed, gratuit, pentru a putea prelua transmisiunea si in paginile parohiei si/sau protopopiatului si/sau arhiepiscopiei, avand adresele web ..............................................  

Mentionez ca, in cazul transmiterii in direct a unui anumit eveniment la care se impune prezenta directa a voluntarilor Lacasuri Ortodoxe, voi asigura accesul reprezentantilor Asociatiei Lacasuri Ortodoxe la evenimentul in cauza, intr-o pozitie convenabila filmarii si voi incerca sa asigur accesul gratuit la o sursa de curent electric (priza 220V), in vederea efectuarii transmisiunii.

Mentionez, de asemenea, ca ii voi informa regulat pe reprezentantii Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, despre programul transmisiunilor in direct pe care vrem sa le efectuam, pentru ca evenimentul sa fie mediatizat corespunzator, facand tot posibilul ca programul sa fie unul stabil si respectat, pentru a nu cauza eventuale prejudicii de imagine Asociatiei Lacasuri Ortodoxe sau cheltuieli nejustificate cu promovarea si deplasarea (dupa caz a) voluntarilor Asociatiei.

Cu multumiri, 
(semnatura si stampila) ................................2. IN CAZUL TRANSMITERII IN DIRECT A UNUI ANUMIT EVENIMENT
Catre
Asociatia Lacasuri Ortodoxe,

Arhiepiscopia/Parohia................... cu sediul in .............................
reprezentata prin........................., domiciliat in.................... posesor al CI................, solicita Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, deplasarea in ziua de............., in incinta/biserica/parohia...................... din cadrul Protopopiatului................/ Arhiepiscopiei................, pentru a transmite in direct, gratuit, slujba si evenimentele ocazionate de .......................... ........................................................, in limita timpului disponibil de care Asociatia Lacasuri Ortodoxe dispune si in limita posibilitatilor. Solicitam, de asemenea, ca slujba/evenimentele transmise in direct sa fie promovate in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, dupa posibilitati, si de asemenea, sa ne fie pus la dispozitie un cod embed, gratuit, pentru a putea prelua transmisiunea si in paginile parohiei si/sau protopopiatului si/sau arhiepiscopiei.

Mentionez ca Arhiepiscopia/Parohia va asigura accesul reprezentantilor Asociatiei Lacasuri Ortodoxe la evenimentul in cauza, intr-o pozitie convenabila filmarii, si va incerca sa asigure accesul gratuit la o sursa de curent electric (priza 220V), in vederea efectuarii transmisiunii.

Mentionez, de asemenea, ca prezenta invitatie nu va fi retractata ulterior din niciun motiv - cu exceptia cazului in care se va renunta la organizarea evenimentului in cauza - pentru a nu cauza eventuale prejudicii de imagine Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, prin nerespectarea programului anuntat, sau cheltuieli nejustificate cu promovarea si deplasarea voluntarilor Asociatiei.


Cu multumiri,
(semnatura si stampila)
................................
TV LACASURI ORTODOXEPROGRAM TV (pot surveni modificari):
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
LOCATIE: BUCURESTI, ROMANIA

COMUNICATE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!