Stiri / Coalitia pentru Familie
Stim si noi... Asemanarea este prea izbitoare cu Presedintele Romaniei, Iohannis, si afirmatia sa din ultimele zile! - ar fi bine sa vezi si foto.

CONSTERNARE: Patriarhia Ecumenica premiaza un aparator al avorturilor si casatoriei gay

27-04-2017 10:12:46
De Redactia Stiri
(Foto: twitter/dpanagos)
Pe 15 octombrie 2016, Patriarhia Ecumenica, prin Arhiepiscopul Demetrios al Americii, a inmanat, la New York, Ordinul "Drepturile Omului" - Atenagoras, guvernatorului Andrew Cuomo, in incinta New York Hilton.

ULUITOR: Patriarhia Ecumenica premiaza un aparator al avorturilor si casatoriei gay


Inmanarea ordinului ar fi fost un semn de recunoaștere a ajutorului pe care Cuomo l-ar fi acordat grecilor, pentru ca acestia sa depaseasca etapele birocratice pentru reconstruirea Bisericii Sfantul Nicolae distrusa în atacul terorist din 11 septembrie, la Ground Zero (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Arhontii Patriarhiei Ecumenice explică acordarea ordinului, prin faptul că "persoana a avut un rol esențial în procesul de semnare a unui acord cu Autoritatea portuară din New York și New Jersey, în ceea ce privește reconstrucția și învierea Bisericii Grec-Ortodoxe Sfantul Nicolae și a Altarului Național de la World Trade Center".

E ca si cand ai acorda un premiu de maternitate Madonnei


Ordinul, insa, a cauzat reactii grave in interiorul Bisericii Ortodoxe, precum și printre catolici, intrucat guvernatorul Cuomo este un promotor fervent și nestingherit al avortului și casatoriei intre persoane de acelasi sex, două "rele ale zilei", pe care Biserica Ortodoxă nu le poate trece poate în niciun fel cu vederea.

Cuomo, a cărui viață a fost caracterizata stilizat drept o "pofta pentru drepturile la avort", i-a numit pe aparatorii pro-viata și pe cei care cred în căsătoria tradițională, "extremisti", spunând că "nu-si au locul în statul New York". (Stim si noi... Asemanarea este prea izbitoare cu Presedintele Romaniei, Iohannis, si afirmatia sa din ultimele zile! - ar fi bine sa vezi si foto). In statul sau, avorturile sunt permise în orice moment al sarcinii, iar tot el a contribuit la legalizarea "casatoriei" homosexualilor în New York.

In aceasta privinta, Pr Johannes Jacobse, de la Institutul Ortodox American, a declarat: "Acordarea unui premiu în domeniul drepturilor omului, guvernatorului Cuomo, este ca si cand ai acorda un premiu de maternitate Madonnei. Pur și simplu nu merge. Cuomo este unul dintre cei mai agresivi aparatori ai avorturilor in politica de astăzi. Este un aparator neobosit al industriei avortului".


Lui Cuomo, deși oficial ar fi romano-catolic, i s-a interzis chiar să mai primească si Comuniunea (sa se impartaseasca in Biserica Catolica), după cum menționează aparatorii canoanelor, pentru diferitele sale poziții anti-catolice.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
Alte stiri recente
Cele mai apreciate
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati