„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Sarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala EpiscopalaSarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala Episcopala
PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVEPROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE
Icoana de la Agapia Noua vine in Slobozia: miercuri, 19 apr. - Procesiune cu "POVATUITOAREA", in tot orasul
NOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale videoNOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale video
SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe
Lumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in directLumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct
PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxePROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe
Duminica Tomei: inchinare la moastele Sfantului Toma Apostolul si ale Sfintei Ecaterina
De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)
Slujba Invierii la Biserica Bezded si programul de Pasti 2017 al MUZEULUI ASTRA Sibiu
CALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebitaCALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebita
LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)
mai multe stiri

Atentat terorist in Sankt Petersburg. Mesajul Patriarhului si reactia Bisericii Ortodoxe


04-04-2017 13:54:49 - Redactia Stiri - Auto & Transport
Patriarhul Moscovei, Kirill, le-a transmis condoleanțe părinților și rudelor victimelor actelor teroriste care au avut loc în Sankt Petersburg.

Ieri, luni, 3 aprilie 2017, la ora 14:30, una sau două explozii, conform unor surse diferite, au avut loc la metroul din oraș. 


Una a avut loc în stația „Senaya Plosciadi“, în centru. Potrivit informațiilor furnizate de Comitetul Național Anti-Terorist, atacul a provocat decese și răniri. 


„Patriarhul transmite cele mai profunde condoleanțe rudelor și prietenilor victimelor, rugandu-se pentru odihna sufletelor acestora și pentru recuperarea celor care au fost răniți în explozie“, a declarat agenția RIA-Novosti, citandu-l pe secretarul de presă al Patriarhului, preotul Alexander Volkov.


După cum a indicat Serviciul de comunicare al Eparhiei mitropolitane de Sankt-Petersburg, Protopopul Nicolae Berdin, șef al Departamentului Serviciilor Sociale si de Caritate al Eparhiei de Sankt-Petersburg, a implicat serviciul pe care acesta il conduce, alaturi de echipele de gestionare a situațiilor excepționale din Sankt-Petersburg și regiunea Leningrad, precum și de Comitetul de Politici Sociale al orașului.


Odata cu primirea informațiilor legate de adresele spitalelor spre care au fost transportati răniții, preoții au fost trimisi la fiecare dintre ele, pentru sustinerea duhovniceasca a victimelor și rudelor acestora.


Cu binecuvântarea Mitropolitului Varsanufie de Sankt-Petersburg, este posibila acordarea unor ajutoare nu doar spirituale, ci si materiale, in caz de necesitate, adresate familiilor afectate de explozii.

LONews

TV LACASURI ORTODOXEPROGRAM TV (pot surveni modificari):
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
LOCATIE: SANKT-PETERSBURG, RUSIA

AUTO & TRANSPORT

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!