Catedrala Mitropolitana din Kalavrita a fost sparta, Afla mai multe amanunte despre acest atac descoperit la mai multe zile dupa ce acesta a avut loc.

Catedrala Mitropolitana din Kalavrita a fost sparta

16-10-2017 07:07:50
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Foto: Catedrala Mitropolitana din Kalavrita - Grecia

Licenta de utilizare: By Matěj Baťha (Own work) [CC BY-SA 2.5], via Wikimedia Commons

Mitropolia de Kalavrita și Aegialia este o Mitropolie a Bisericii Ortodoxe a Greciei, iar regiunea sa este formată din cele două foste provincii Kalavrita și Aegialia. Mitropolia există în forma sa actuală incepand din anul 1922.


Catedrala Mitropolitana din Kalavrita a fost sparta

Martea trecuta, conform informatiilor aparute in revista greceasca Vima Orthodoxias [ http://www.vimaorthodoxias.gr/nea/dierrixan-to-mitropolitiko-nao-kalavryton/ ] Catedrala Mitropolitana din Kalavrita a fost sparta.

Politia din Kalavryta a facut cercetari in vederea gasirii faptasilor, mai ales ca sfantul lacas ortodox inchinat Adormirii Maicii Domnului este situat în centrul orașului, deci intr-o zona foarte populata.


Catedrala Mitropoliei de Kalavrita a fost sparta

Atacatorii au reusit sa fure din Sfantul Altar mai multe obiecte liturgice, scapand fara ca vreo persoana sa ii surprinda. Furtul a fost descoperit abia vineri.


Conform aceleiasi publicatii, ofițerii de politie au fost alertati de către responsabilul catedralei.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Mitropolia Kalavrita - Biserica Ortodoxa a Greciei, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Mitropolia Kalavrita - Biserica Ortodoxa a Greciei.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV