LONews / Alter News

Permanenta Consiliului Eparhial al Sloboziei si Calarasilor

24-01-2013 10:56:56
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

    Miercuri, 23 ianuarie 2013, a avut loc şedinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial al Sloboziei si Calarasilor, sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, având pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii pastoral-misionare şi administrativ-patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor şi protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei.
   Părintele Cristi Gavrilă, Consilier Administrativ – Bisericesc, a adus la cunoştinţă că, în data de 29 ianuarie 2013, va avea loc Şedinţa Consiliului Eparhial şi a Adunării Eparhiale şi s-au stabilit măsuri pentru buna desfăşurare a acestui eveniment.
   Alte probleme pe ordinea de zi:
    – s-a acordat arhiereasca binecuvântare pentru realizarea de site-uri şi blog-uri pentru parohiile Eparhiei.
   – dna. Eugenia Popescu a prezentat rezultate obţinute în urma desfăşurării examenului de absolvire, pentru cursul de specializare de Animator socio-educativ, organizat de Asociaţia Socio-Culturală Matei Basarab, în data de 18 ianuarie 2013.
    – s-a acordat arhiereasca binecuvântare pentru organizarea unui concert caritabil al Coralei Sfântul Mare Mucenic Mina, în data de 7 februarie 2013, în vederea colectării de fonduri pentru tânăra Alexandra Daniela Aron, în vârstă de 24 de ani, grav bolnavă.
    – s-au acordat mai multe ajutoare unor preoţi şi credincioşi aflaţi în situaţii sociale şi medicale deosebite, din fondurile destinate acestor situaţii.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV