LONews / Alter News
Vezi aici colinde de Crăciun, concerte de colinde din toată ţara şi din biserici, informaţii meteo pe tot parcursul iernii.

Colinde De Crăciun. Program video de Colinde non-stop, concerte şi transmisiuni în direct

15-12-2017 14:30:24
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

COLINDE DE CRĂCIUN: Lista celor mai cunoscute cântece de sărbători - VIDEO - Mediafax - Sărbătoarea Crăciunului este anunţată prin obiceiul copiilor de a merge cu colindul şi cu Steaua, pentru a vesti Naşterea Mântuitorului. Mediafax.ro vă invită să ascultaţi câteva dintre cele mai frumoase COLINDE DE CRĂCIUN: Deja, până la această oră, au apărut mai multe amănunte pe pagina mediafax.ro.

VIDEO: Colinde De Crăciun - Colinde TV

În seara zilei de 17 decembrie 2017, de la orele 16:00, în pragramul Colinde TV veţi putea urmări o transmisiune in direct a Concertului de Colinde susţinut în Catedrala din Urziceni - VIDEO LIVE.

Despre Colinde TV vezi mai multe amănunte, aici: COLINDE TV - primul post INTERACTIV de televiziune din Romania, lansat în sistemul LiveCamera

LA ZI: Noua platforma ortodoxă din Fribourg, creată de non-ortodocși pentru ortodocși, "este în prezent unică", conform directorului său, Prof. Barbara Hallensleben. [Vezi aici: Un centru de studii ortodoxe, deschis la Universitatea din Fribourg]

Colinde de Craciun | Educatie | Copilul.ro - Fredonati impreuna si invatati versurile cantecelor pentru copii, pentru a le spori creativitatea. Descopera cele mai frumoase Colinde de Craciun pentru copii. Ştirea nu a lipsit nici din copilul.ro, unde a fost reflectată cu acelaşi interes.

LA ZI: Monahii Lavrei Poceaev au solicitat retragerea Bisericii Ortodoxe Ruse din Consiliul Mondial al Bisericilor (CMB) și refuzul participării la toate activitățile ecumenice, în general. [Vezi aici: Biserica Ortodoxă Rusă, somată să părăsească CMB, de călugării Lavrei Poceaev]

Cele mai frumoase colinde de Crăciun, în limba română - Vitrinele magazinelor, cafenele, mall-urile și străzile sunt împodobite cu luminițe și ornamente care mai de care mai frumoase. Însă, dacă nu ai intrat încă în atmosfera Crăciunului nu ezita să înveți, să cânți sau doar să asculți colinde care ți-au înseninat copilăria cu gândul la Moș Crăciun care vine cu sacul plin de ... Una dintre sursele active pe internet, pe care am descoperit-o la libertatea.ro, a amintit şi ea informaţia.

COLINDE DE CRĂCIUN. Lista celor mai frumoase colinde de Crăciun | REALITATEA .NET - 4 Dec 2017 ... COLINDE DE CRĂCIUN. La ce te gândeşti atunci când se apropie Crăciunul? La brad, la cadouri şi la Moş? La fel de prezente în această perioada sunt şi colindele. Sărbătoarea Crăciunului este anunţată prin obiceiul copiilor de a merge cu colindul şi cu Steaua, pentru a vesti Naşterea Mântuitorului. Deja, până la această oră, au apărut mai multe amănunte pe pagina realitatea.net.

Colinde audio - Colinde de Craciun - Colinde de Craciun prezinta cele mai cunoscute colinde traditionale si grupuri de colindatori din toate regiunile tarii. Colinde de Craciun, Colinde de Anul Nou, Colinde de stea, Colinde de Boboteaza. Una dintre sursele active pe internet, pe care am descoperit-o la crestinortodox.ro, a amintit şi ea informaţia.

LA ZI: Stelian Gomboș: Întâlnirea… dacă este corect percepută şi serios asumată, devine crucială, ducând la transformarea şi transfigurarea noastră. [Vezi aici: Întâlnirea… corect percepută şi serios asumată]

COLINDE DE CRĂCIUN. Colindul din Ajunul Crăciunului şi tradiţii de Crăciun - 23 Dec 2013 ... COLINDE DE CRĂCIUN. Dintre obiceiurile româneşti, cel care a ajuns aproape să se identifice cu sărbătoarea Crăciunului este colindul de Crăciun. În Ajunul Crăciunului, cete de colindători merg la casele oamenilor cântând '„Bună dimineaţa la Moş Ajun''. Dacă gazda le deschide, copiii primesc nuci, ... Ştirea nu a lipsit nici din gandul.info, unde a fost reflectată cu acelaşi interes.

COLINDE DE CRĂCIUN. Cele mai populare trei cântece de Crăciun - 18 Dec 2013 ... COLINDE DE CRĂCIUN. Sărbătoarea Crăciunului este un bun prilej să mergem cu colindul. Deja, până la această oră, au apărut mai multe amănunte pe pagina gandul.info.

Cele mai frumoase 10 colinde de Craciun cantate de Stefan Hrusca - 8 Dec 2015 ... În fiecare an știm că vine Crăciunul când începem să auzim colindele noastre minunate cântate de Ștefan Hrușcă. Sunt colinde deosebite, dar sunt unele care întotdeauna mi-au mișcat sufletul mai mult decât celelalte. Anul acesta mi-am propus să le reascult și să întocmesc o listă cu cele mai frumoase ... Iar toate aceste informaţii, dezvăluite până la această oră, îşi găsesc continuarea într-un format mai amănunţit, aici oanamuntean.ro.

LA ZI: Expoziție de proiect iconografic - Ioan si Camelia Popa - fotografie si lansarea albumului de arta: Arca Noetica de la Alba Iulia, la Libraria Carturesti Verona - Cafe, din Bucuresti, luni seara... [Vezi aici: Albumul de artă Arca Noetica de la Alba Iulia va fi lansat, luni, în București. Expoziție de proiect iconografic]

SĂRBĂTORI FERICITE: Lista celor mai frumoase colinde DE... - 23 Dec 2013 ... SĂRBĂTORI FERICITE, COLINDE DE CRĂCIUN: În multe țări europene, colindele au fost interzise în biserici, în trecut, pentru că erau considerate cântece păgâne. Au reușit însă să reziste peste ani datorită. Ştirea nu a lipsit nici din romaniatv.net, unde a fost reflectată cu acelaşi interes.

Just a moment... - Cele mai frumoase colinde de Craciun pentru copii si parinti, versuri si video. Datele acestui material introductiv sunt dezvoltate la link-ul clubulbebelusilor.ro apărut pe paginile web.

LA ZI: Fiți cu lare aminte! Deschideţi-vă larg ochii sufletului şi ai trupului vostru şi vedeţi, în fiecare frate care vine la voi, pe Mântuitorul Iisus Hristos, Care vă cere ajutorul! [Vezi aici: PS Vincențiu: Au ochi și totuși nu văd, au urechi și totuși nu aud...]

COLINDE DE CRĂCIUN. Lista celor mai frumoase colinde de Crăciun | REALITATEA .NET - COLINDE DE CRĂCIUN. La ce te gândeşti atunci când se apropie Crăciunul? La brad, la cadouri şi la Moş? La fel de prezente în această perioada sunt şi colindele. Sărbătoarea Crăciunului este anunţată prin obiceiul copiilor de a merge cu colindul şi cu Steaua, pentru a vesti Naşterea Mântuitorului. Iar toate aceste informaţii, dezvăluite până la această oră, îşi găsesc continuarea într-un format mai amănunţit, aici realitatea.net.

FOTO/ VIDEO: Dulciuri, colinde și cadouri de Crăciun, în căminele studențești ULBS | Eveniment | Tribuna - Brazii împodobiți cu mare grijă de studenți, cu luminițe și alte elemente ale decorului specific sărbătorilor de iarnă, au creat o atmosferă magică de Crăciun. Mireasma merelor coapte și a dulciurilor a creat o ambianță caldă, care i-a dus cu gândul la acasă pe studenții plecați departe de părinți. Una dintre sursele active pe internet, pe care am descoperit-o la tribuna.ro, a amintit şi ea informaţia.

Colinde și tradiții de Crăciun, în Cetatea Aradului - ARADON - În prezența ministrului apărării naționale, Mihai Fifor, Cetatea Aradului își va deschide porțile, între orele 16.30-18.30, când va fi organizat spectacolul „Colinde și tradiții de Crăciun în Cetatea Aradului”. În curtea interioară a cetății, cazarmă a Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, vor ... Datele acestui material introductiv sunt dezvoltate la link-ul aradon.ro apărut pe paginile web.

LA ZI: Festival Handmade începe la Sibiu, ajuns la ediția a XV-a, urmând să se desfășoare în perioada 15-17 decembrie 2017, la Forumul German, zilinc între 10.00-20.00, în Sibiu. [Vezi aici: Festival Handmade de Crăciun - ediția a XV-a, în perioada 15-17 decembrie 2017]

Piața Victoriei. În loc de proteste, colinde de Crăciun, grație Primăriei Capitalei - Conform unui protocol semnat de Primăria Municipiului București, Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS și Centrul Cultural al municipiului București – ARCUB, în Piața Victoriei va fi organizat un târg de Crăciun. Târgul propriu-zis va fi în perioada 5-17 decembrie, dar ... Una dintre sursele active pe internet, pe care am descoperit-o la digi24.ro, a amintit şi ea informaţia.

Concursul de colinde „De Crăciun pe Valea Hârtibaciului” | Actualitate | Tribuna - ”Mă bucur foarte mult că am fost invitat la acest eveniment din Casa de Cultură ”Ilarion Cocişiu” din Agnita. A fost pentru mine o surpriză foarte plăcută pentru că numai aici , la acest concurs, am auzit cele mai frumoase şi autentice colinde din judeţul Sibiu, cântate de oameni ce poartă cu mândrie ... Datele acestui material introductiv sunt dezvoltate la link-ul tribuna.ro apărut pe paginile web.

LA ZI: În tinerețe, Sf. Spiridon a fost păstor de oi. A fost căsătorit dar soția i-a murit însă de timpuriu. Acest trist eveniment l-a făcut să îmbrace schima monahală, devenind ulterior păstor de suflete, ca episcop al Trimitundei. Afla mai multe despre Sfântul Spiridon. [Vezi aici: Sfântul Spiridon - Cea mai cuprinzătoare pagină]

FOTO: S-a deschis Târgul de Crăciun la Aiud. Concert Fly Project, colinde, patinoar și cadouri pentru copiii prezenți | Ziarul Unirea - La lăsatul serii, s-au aprins în mod simbolic, luminile festive de Crăciun, evenimentul continuând cu programul de colinde al Ansamblului ”Doina Aiudului”, împreună cu Marius Moga și un concert de muzică ușoară susținut de formația Fly Project. Un moment așteptat mai ales de cei mici, a fost sosirea ... Datele acestui material introductiv sunt dezvoltate la link-ul ziarulunirea.ro apărut pe paginile web.

LA ZI: Autoritatile franceze au decis retragerea de la vanzare si export a unor formule de lapte praf si a altor produse alimentare pentru bebelusi fabricate de compania Lactalis... [Vezi aici: Lactalis - Laptele praf cu Salmonella? ALERTĂ ALIMENTARĂ]

Colinde de Crăciun cântate de Ștefan Hrușcă. Iată cele mai cunoscute și mai frumoase piese ale artistului | Diverse, Muzica, filme, carte | Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine - Decembrie este luna cadourilor, a colindelor, dar şi una dintre cele mai frumoase perioade din an. În această perioadă, oamenii se pregătesc de frumoasa sărbătoare a Crăciunului. Se decorează casele și se împodobește bradul în așteptarea lui Moș Crăciun. Sărbătoarea sfântă a Crăciunului este ... Datele acestui material introductiv sunt dezvoltate la link-ul avantaje.ro apărut pe paginile web.

Doliul Național i-a tăiat șansa lui Marcel Pavel să-și colinde fanii! - ... Național i-a tăiat șansa lui Marcel Pavel să-și colinde fanii! Spectacolele de Crăciun anulate s-au transformat în concerte de ”An nou” ... Zilele de doliu național i-au luat șansa lui Marcel Pavel să-și colinde publicul înaintea Crăciunului. Artistul a fost nevoit să schimbe tot repertoriul pe care urma să-l ... Datele acestui material introductiv sunt dezvoltate la link-ul libertatea.ro apărut pe paginile web.

(P) Romanii vor vacanta de Craciun cu meniuri traditionale si colinde - Potrivit lui Dumitru Grecu, toti cei care aleg sa petreaca Craciunul in locatii turistice cauta locuri in care se pastreaza traditiile de Sarbatori, incepand de la obiceiul prepararii carnii de porc si al cozonacilor, pana la venirea lui Mos Craciun si a colindatorilor. ”Oamenii vor sa petreaca Sarbatorile ca acasa, dar ... Deja, până la această oră, au apărut mai multe amănunte pe pagina wall-street.ro.

​Concert de colinde cu Corul de Copii Radio, la Sala Radio - Cultura - HotNews.ro - ... un mix de colinde românești (între care Peisaj de iarnă, de Vasile Timiș, După datini, colindăm, de Alexandru Pașcanu, sau Cetiniță, cetioară, de Gheorghe Cucu) și melodii tradiționale de Crăciun din folclorul bulgar, grec, german, francez, polonez, ucrainean, spaniol, venezuealan și afro-american. Ştirea nu a lipsit nici din hotnews.ro, unde a fost reflectată cu acelaşi interes.

LA ZI: Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului ( INFP), un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter s-a produs la miezul nopții, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la ora locală 00:15. [Vezi aici: Cutremur de 3,9 grade, în România. Tot ce vrei sa stii]LA ZI: VIDEO: Artistul, publicistul, eseistul Dan Puric a conferenţiat în Urziceni sâmbătă, 9 decembrie 2017, tema aleasă fiind "Să fii român", o emoţionantă cuvântare despre demnitate, tradiţie, cultură şi credinţă, prin trăirea de veacuri a poporului român. [Vezi aici: Dan Puric în Urziceni - aplauze prelungite la conferinţa "Să fii român", într-o catedrală arhiplină (VIDEO integral)]

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Colinde de Crăciun, la Nașterea Domnului, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Colinde de Crăciun, la Nașterea Domnului.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...