LONews / Alter News
Un atac armat, lansat intr-o mică biserică crestina din mijlocul Texasului, a lăsat in urma 27 de morți, inclusiv copii, în timp ce mulți alti credinciosi au fost răniți.

Masacru intr-o biserica din Texas: 27 de morti, inclusiv atacatorul

06-11-2017 08:26:15
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Un atac armat, lansat intr-o mică biserică crestina din mijlocul Texasului, a lăsat in urma 27 de morți, inclusiv copii, în timp ce mulți alti credinciosi au fost răniți, potrivit rapoartelor.


Masacru intr-o biserica din Texas: 27 de morti, inclusiv atacatorul

Intr-un raport al Sputnik News https://sputniknews.com/us/201711051058839977-mass-shooting-texas-church/ se arata că atacul a avut loc ieri, duminica, 5 noiembrie 2017, la ora 11.30, ora locală, in biserica baptistă din Sutherland Springs, la sud-est de San Antonio, Texas. Raportul citeaza o informatie facuta publica de BBC.

Seriful local, Joe Tackitt, declarase că nu se cunoaste numărul persoanelor care au fost ucise și că mulți oameni au fost transportati la spital.


Masacru in Texas: 27 de morti, inclusiv atacatorul

Cele mai recente rapoarte arată, insa, că 27 de persoane au fost ucise, conform Sputnik, intre care si atacatorul. Acesta este alt masacru ce are loc în Statele Unite. Comisarul de Wilson, Albert Gamez, a declarat că 27 de persoane au murit ca urmare a impuscarii în masă. Alti 27 au fost răniți, a adăugat el, citat de Bnonews.com.


"Detaliile sunt destul de sumbre", a spus Gamez, citat de BBC.


Atacatorul inarmat a fost ucis după ce părăsise locul in care a intreprins masacrul. Filiala San Antonio a FBI a precizat că nu a fost determinat, inca, niciun motiv care sa stea la baza atacului armat.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Persecutia crestinilor, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Persecutia crestinilor.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...