LONews / Alter News
Stiri Barcelona - Atentat in Spania. Atentatul din Barcelona a dat nastere mai multor reactii. Vezi stirile actualizate la fiecare minut, din Spania

Stiri Barcelona - Atentat in Spania. Mesaj al Custodelui Coroanei romane

18-08-2017 15:05:35
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Stiri Barcelona - Atentat in Spania. Mesaj al Principesei Margareta a Romaniei

Mesajul Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta, 
Custodele Coroanei române

Ne gândim cu compasiune la familiile celor nevinovați care au plătit cu viața și ne rugăm pentru însănătoșirea trupească și sufletească a celor răniți în atacurile teroriste petrecute ieri la Alcanar, Barcelona și Cambrils. 


Familia Regală este cu sufletul alături de românii vătămați în atacurile din Spania și de familiile lor. Le urăm însănătoșire grabnică! 


Suntem profund revoltați și indignați de aceste crime îndreptate cu lașitate împotriva semenilor noștri, împotriva democrației și libertății. 


Margareta,
Custodele Coroanei române
Palatul Elisabeta, 18 august 2017

Stiri Barcelona - Atentat in Spania

Mesajul vine in urma unui nou atac terorist efectuat de un individ care a intrat cu o furgoneta, in plin, in multimea afalata la plimbare pe un bulevard principal al localitatii. Conform celor mai recente bilanturi, atacul a lasat in urma 14 morti si peste 100 de raniti, intre acestia din urma aflandu-se si romani.

Stiri Barcelona - Atentat in Spania

Stiri din Barcelona, pe tema atentatului din Spania, actualizate regulat, puteti gasi in continuare intrand pe paginile:

Stiri Barcelona - Atentat in Spania

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...